(ВИДЕО) МИЛЕНКО ГИ НАВРЕДУВАШЕ НОВИНАРИТЕ ПРЕД СУД, НЕ МУ БИЛЕ ДОРАСНАТИ ДА МУ ПОБАРААТ ИЗЈАВА?!

Објавено на 22.02.2019 во 12:21:54 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет