БРАВО ЗЛАТКО МАРИН: 108 лед-рефлектори и светилки во населба Лисиче

Објавено на 05.03.2019 во 19:36:56 часот | Македонија

 
Page Liked · 7 hrs · 
 
Целосно ново осветлување ќе добие трговскиот центар во населба Лисиче!
 
Старите и дотраени светилки ќе се заменат со нови 108 лед-рефлектори и светилки, кои се и енергетски поефикасни.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет