(ВИДЕО) ХАХА АЛФА СЕ ЦАРЕВИ, ГО ВИКНАА ЧИЛИМАНОВ КОЈ ЈАВНО ГИ ПОВИКА ТАКСИСТИТЕ ДА ЈА СИЛУВААТ НОВИНАРКАТА НА ЕКОНОМИСТ ВО СКОПЈЕ, ДА ЗБОРИ ЗА ЗАКОНОТ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЈА

Објавено на 13.03.2019 во 15:50:00 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет