МРШ БРЕ АЗДИСАНИ МЕЗИМЧИЊА: Очигледно дека славата и парите им удриле во глава на збеснатите мезимчиња на нафатираните (екс) државни функционери!

Објавено на 14.03.2019 во 00:02:50 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет