БОМБА НА ТВ 24 - ЕВЕ ЗОШТО ГИ АБОЛИЦИРАШЕ МАФИЈАШИТЕ: ИВАНОВ КУПИЛ ДВА СТАНА НА ВОДНО ВРЕДНИ НАД 250 000 ЕВРА!

Објавено на 14.03.2019 во 17:46:39 часот | Македонија

Foto

Претседателот на државата во заминување Ѓорге Иванов, купил два стана на Водно, кои во Катастарот се запишани на име на неговиот син. Во катастарската документација, до која дојде Телевизија 24, со барање за слободен пристап до инфромации од јавен карактер, стои дека за двата стана постои преддоговор за купородажба, зашто зградата е се уште во градба. Телевизија 24 беше на местото каде за неколку месеци ќе се вселат Иванови. Зградата се уште не е официјално завршена. Мајсторите ги финишираат поправките и според проектот, таа ќе биде пуштена за вселување за еден месец.

Повеќе детали за ова на порталот на ТВ 24.

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет