ПРЕМИЕРЕ ШТО Е ОВА ЗОШТО ВАКВИ РАБОТИ ДОЗВОЛУВАШ, НЕЛИ НЕМА ПРАВДА НЕМА МИР: Обвинителот Рајчев им се пожали на новинарите - ИМАМЕ 9 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ДОЛГ, НЕМАМЕ НИКАКВИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА, РАБОТИМЕ ПАРТИЗАНСКИ!

Објавено на 14.03.2019 во 22:28:29 часот | Македонија

Линк до прес конференцијата на обвинителот Рајчев, овде на А1он.

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет