(ВИДЕО) БОРЈАН И КАБРАНОВ ЖЕСТОКО МУ СЕ ПУШТИЈА НА МИНИСТЕРОТ ЗА КУЛТУРА АСАФ АДЕМИ ЗА КРИТИКИТЕ ЗА ПОДЕЛБАТА НА ГРАНТОВИТЕ НА НЕВЛАДИНИТЕ, ТОЈ ДОБРО СЕ ДРЖЕШЕ

Објавено на 14.03.2019 во 22:58:43 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет