(ВИДЕО) КРАТКА ЛЕКЦИЈА ПО ИСТОРИЈА ЗА ВМРОВЦИТЕ: Нирмбершки процес во 17 минути!

Објавено на 16.03.2019 во 18:42:06 часот | Историја

 

 

* реклами:

Историја

Македонија