ВЛАДО: ЦЕЛ ЖИВОТ ПЕАМ ЗА ЉУБОВ, А ЈАС ТОЛКУ МНОГУ СУМ САМ И НЕ МИ ТРЕБА ЉУБОВ ЗА ДА БИДАМ СРЕЌЕН

Објавено на 18.03.2019 во 11:31:06 часот | Забава

- Не ми треба партнер за да бидам среќен. Парадоксално, толку многу пеам за љубов а толку многу сум сам. Ме прави среќен облеката, колекционер сум на очила, такви некои ситни работи ме прават среќен, и да сум безбеден и јас и мојот дом, и тоа е. Живеам здраво, не пијам алкохол, не пушам, си легнувам рано, вежбам...

Владо Јаневски се отвори во интервју за Репортер.

 

 

* реклами:

Забава

Македонија