ГЕНЕРАЛОТ АНГЕЛОВ ГО УБИ ФИЛИП ПЕТРОВСКИ ОД ЗАФРКАВАЊЕ ЗА ПОТПИСИТЕ: Си фатил Филип златна рипка...

Објавено на 18.03.2019 во 11:47:47 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет