РЕНОМИРАНА ГРАДЕЖНА КОМПАНИЈА ОД СКОПЈЕ БАРА 10 РАБОТНИЦИ ТЕСАРИ, ПЛАТА ДО 500е + ПРИДОНЕСИ, ОБЕЗБЕДЕНО СМЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНИЦИТЕ КОИ НЕ СЕ ОД СКОПЈЕ

Објавено на 18.03.2019 во 14:21:21 часот | Македонија

Рок за пријавување: 11.03.2019

HOT - HOT

ХОТ-ХОТ КГ, Компанија со 20 годишно искуство во градба на семејни ЕКО куќи и брвнари, која располага со стручен кадар од архитекти, градежни инжинери, инжинери за внатрешен дизајн, за вршење на дејност проектирање и изведба на семејни куќи, спортски сали, индустриски објекти, угостителски објкти и згради до 3 спрата, има потреба од вработување на персонал за следните работни позиции:

Градежени работници 10 (десет) извршители

Тесари 10 (десет) извршители

 

Потребни квалификаци:

  • Завршено средно образование
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност

 

Личен профил:

  • Комуникативност, организираност и одговорност 
  • Способност за тимска работа
  • Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност
  • Флексибилност за работа на терен

 

Ние нудиме:

  • Редовна месечна плата во износ од 18.000 до 30.000 денари во зависност од позицијата
  • Работниците кои доаѓаат надвор од Скопје ќе биде обезбеден смештај

 

Сите заинтересирани кандидати својата Професионална Биографија (CV) можат да ја испратат преку полето Брза Апликација, со задолжителна назнака за која позиција аплицираат.

Информации на телефон: 389 2/3097-141

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет