КАТИЦА ЈАНЕВА: Многу се нервирам кога СЈО го обвинуваат за тоа што споро се одвиваат судските процеси, за тоа виновни се судиите!

Објавено на 18.03.2019 во 14:29:47 часот | Македонија

- Многу се нервирам кога во јавноста СЈО добива критика за тоа што споро се одвиваат судските процеси во судовите, па за тоа се криви судиите а не ние, судиите не си ја работат работата за која се платени и им дозволуваат на адвокатите да ги влечат процесите до бесконечност!

Шефицата на СЈО во интервју за КОД на Телма.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет