(ВИДЕО) И НА СРБИТЕ НЕ ИМ Е ЛЕСНО СО ВАКВИ БУДАЛИ: Српскиот Зоран Буревесник тврди дека нападот во Нов Зеланд е заговор на ЦИА против Србите?!

Објавено на 18.03.2019 во 15:22:22 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Свет

Македонија