(ВИДЕО) РУСИТЕ ГИ ИМААТ ПОБЕДЕНО АМЕРИКАНЦИТЕ САМО ВО ЕДНА РАБОТА, И ЗА ТОА АМЕРИКАНЦИТЕ ИМ ПРИЗНАВААТ И ИМ СЕ ПОКЛОНУВААТ - РАКЕТНИТЕ МОТОРИ РД 180, ВРВНО НАУЧНО И ТЕХНОЛОШКО ДОСТИГНУВАЊЕ РАМНИ НА БОЖЈО ЧУДО!

Објавено на 21.03.2019 во 23:21:03 часот | Технологија

 

 

* реклами:

loading...

Технологија

Македонија