СКОПЈЕ СТАНУВА УБАВ МОДЕРЕН ГРАД: СЕ ИЗГРАДИ УШТЕ ЕДНА ФЛЕТ АЈРОН ЗГРАДА ЗА ДОМУВАЊЕ, ОВОЈ ПАТ ДО НОВА ЖЕЛЕЗНИЧКА

Објавено на 22.03.2019 во 19:52:37 часот | Македонија

Ве известуваме дека зградата во Маџир Маало е во завршна фаза . 
Слободни четворособни станови со различна квадратура од 95 м2 до 104 м2 .

Становите ќе бидат вселиви јули 2019г.

Закажете состанок со нашите архитекти и информирајте се за нашите најнови станбени згради, односно продажба на различни типови на станови.

Ве очекуваме секој работен ден од 08:30 до 16:30 часот, како и сабота од 08:30 до 14:00 часот.

ЗСФ КОМ
Канцеларии: Бул.Партизански Одреди бр.106, локал 1, 
Скопје 1000 Р.Македонија
Тел.1: 078 377 722
Тел.2: 078 341 161
Тел 3: 078 341 518
www.zsf.com.mk
zsf@zsf.com.mk

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет