(ВИДЕО) НА КИНЕЗИТЕ ПРВИ ИМ ТЕКНАЛО ДА СЕ КАЧАТ НА КОЊ ПРЕД 4000 ГОДИНИ, ТОА ЈА СМЕНИЛО ЦЕЛАТА ЧОВЕЧКА ЦИВИЛИЗАЦИЈА!

Објавено на 23.03.2019 во 20:30:31 часот | Историја

 

 

* реклами:

Историја

Македонија