НАУЧНО ДОКАЖАНО: Луѓето кои редовно користат марихуана се три пати во поголема опасност да заболат од ментална болест

Објавено на 23.03.2019 во 21:36:27 часот | Здравје

Редовното користење на марихуана може три пати да ја зголеми опасноста од ментална болест, ова е докажано во научно истражување во Британија.

 

 

* реклами:

loading...

Здравје

Македонија