ВАКА СЕ БРАНИ МАКЕДОЊА: ВИЕ ЈАДЕТЕ КОРЕЊА, А НИЕ ВО АМЕРИКА ЌЕ ШЕТАМЕ НА КАРИБИТЕ СО ПЛАТИ НАД 5000 ДОЛАРА МЕСЕЧНО!

Објавено на 24.03.2019 во 15:23:33 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет