ЛУЃЕ, ДОДЕКА БРАНИТЕ ИМЕ, ЗЕМЈАТА СЕ ПРАЗНИ, ЕВЕ ЗОШТО НИ ТРЕБА НАТО И ЕУ ШТО ПОБРЗО: Ова е фотка од автобуската во Тетово, илјада Тетовчани заминуваат дневно за Италија, Германија, Швајцарија, Австрија...

Објавено на 26.03.2019 во 17:05:16 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет