ТРИФУН КОСТОВСКИ РАСПАЛИ ЖЕСТОКО: СДСМ ГО УНИШТИ ГРАДЕЖНИШТВОТО СО ОВИЕ МОРАТОРИУМИТЕ, МЕНЕ 17 ГОДИНИ НЕ МИ ДАВААТ ДА ГО ГРАДАМ КЕРМЕС А СУМ ПЛАТИЛ КОМУНАЛИИ, СУМ ГО КУПИЛ ЗЕМЈИШТЕТО?!?!

Објавено на 26.03.2019 во 18:09:54 часот | Македонија

- Цели 17 години не ми се дозволува да го градам Кермес, а сум дал пари за комуналии и за земјиштето и на никој не му текнува да ми ја врати маркицата. А ова па со мораториумот во Скопје, СДСМ буквално го уништи градежништвото, има фирми кои земаа кредити кај мене во банка и сега не можат да ги вратат ќе мора да иницираме стечај, ова е лудило што се случува во Скопје, ова е чист дилентатизам!

Бизнисменот Трифун Костовски направи лом во ГТВ 24.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет