АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ШОКИРАА: Во книгата мемоари на првата дама и првата мама, Барбара Буш, таа пишува дека пред смртта се откажала од Републиканската Партија со која нејзиниот сопруг и нејзиниот син станаа претседатели на САД

Објавено на 27.03.2019 во 16:58:42 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Свет

Македонија