(ВИДЕО ЛЕГЕНДАРЕ) ПРИКАЗНАТА ЗА РИКИ ПЛАТЕНИЧКОТО КУРТОНЧЕ РЕЖИМСКО: ПРЕД ДА ГО ВРАБОТАТ СИНЧЕТО ВО ВЛАДА ЗА 5000 ЕВРА МЕСЕЧНО И ПОСЛЕ!!!

Објавено на 27.03.2019 во 22:37:41 часот | Македонија

 Покрај месечниот надомест од 3.000 евра, на Никовски дополнително за авиобилети му биле исплатени над 30.000 евра, за угостителски услуги 23.000 евра, за такси и превоз 5.500 евра, за подароци 2.500 евра и за други трошоци 6.000 евра. Како што кажа Бошњаковски, Никовски, на име трошоци, според документацијата со која што располага Владата, потрошил 75.500 евра а дополнително добил 147.000 евра или вкупно од Буџетот на РМ, тој добил 217.490 евра.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет