(ВИДЕО) ЖАН МИТРЕВ Е ЧУДО ОД ЧОВЕК, СО СВОИТЕ ВЕШТИ РАЦЕ ВРАЌА ЛУЃЕ ОД СМРТ: Месец и половина по поставувањето на првото вештачко срце Total Artificial Heart (TAH)

Објавено на 31.03.2019 во 21:22:42 часот | Здравје

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Здравје

Македонија