СТЕВО ДЕНЕСКА ИМ ЗАБРАНИ НА ПРИСУТНИТЕ НА ТРИБИНИТЕ ДА ГО ФАЛАТ: Немојте да ме фалите, дежурните мрчатори ќе пукнат од мака, само критики сакам да чујам!

Објавено на 02.04.2019 во 20:31:57 часот | Македонија

- Немојте да ме фалите, овие мрчаторите одма ќе речат сме ви кажале што да кажете, критика сакам да чујам. А инаку точно е дека сум по татко Мијак но по мајка сум од Кратовско, а роден сум во Пајко Маало, така што имам корени и во истокот и во западот и во ценарот на нашата држава.

Стево ги искара своите фанови кои фатија да го фалат на трибините.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет