(ВИДЕО) Премиерот Заев: Важно е политичкото учество на граѓаните Роми за унапредување на нивната положба

Објавено на 07.04.2019 во 23:03:58 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет