ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ ПСИХОПАТИ ИМА НА СВЕТОТ - Шокантно признание на медицинска сестра: Имам заменето околу 5000 бебиња

Објавено на 09.04.2019 во 13:45:53 часот | Свет

Елизабет Мваве е медицинска сестра која признала дека од забава, во текот на 12 години, додека работела во болницата The University Teaching Hospital во Замбија, заменила околу 5 илјади бебиња.

„Имам рак во терминална фаза и знам дека наскоро ќе умрам. Сакам да ги признаам своите гревови пред Бога и пред луѓето на кои сум им нанесла штета. Немам што да кријам повеќе. Имам заменето околу 5 илјади бебиња“, признала Елизабет.

„Го правев тоа од забава и некаква навика. Знам дека згрешив пред Бога и пред своите Замбијци. Нека ми простат поради сѐ што им направив на тие недолжни деца. Предизвикав и развод на неколку двојки кои по одењето на ДНК тест открија дека децата не се нивни“, рекла таа.

Повеќе за ова на порталот „Мајка и дете“.

Фото: Pixabey

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Свет

Македонија