(ВИДЕО) РАБОТЕШЕ ЗА РУСИЈА ВО СРЕД ЛОНДОН, ТОА БРИТАНЦИТЕ НЕ МОЖЕА ДА МУ ГО ПРОСТАТ: ШЕФОТ НА ВИКИЛИКС БЕШЕ ИСФРЛЕН КАКО КУЧЕ ОД АМБАСАДАТА НА ЕКВАДОР!

Објавено на 11.04.2019 во 21:06:13 часот | Свет

 

 

* реклами:

Свет

Македонија