(ВИДЕО) ЗОШТО Е УАПСЕН ШЕФОТ НА ВИКИЛИКС: САД го бара да го суди за тоа што во 2010-та објави воени тајни со кои ја наруши безбедноста на САД и нејзините воени бази и амбасади ширум светот!

Објавено на 11.04.2019 во 23:14:39 часот | Свет

 

 

* реклами:

Свет

Македонија