И САШО ОРДАНОВСКИ ПИШУВА ВО НАЈНОВАТА КОЛУМНА ЗА ВАЛКАНАТА ПР ОПЕРАЦИЈА ПРОТИВ СЈО ЗА КОЈА ПРВИ ОБЈАВИВМЕ НА МАКТЕЛ!

Објавено на 12.04.2019 во 16:27:22 часот | Македонија

И на Сашо Ордановски му смрди целата валкана ПР кампања овие денови против СЈО! Изгледа на ред е и тој да биде тргнат како колумнист во Слободен Печат?!?!

Линк до колумната на Сашо Ордановски на Цивил медиа.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет