ПРОБЛЕМАТИЧЕН И СМРДЛИВ КИРАЏИЈА: ЕДНА ОД ПРИЧИНИТЕ ЗОШТО ЕКВАДОР РЕШИЛА ДА ГО ИСФРЛИ ЏУЛИАН АСАНЖ ОД СВОЈАТА АМБАСАДА ВО ЛОНДОН Е ШТО МНОГУ ЛОШО МИРИСАЛ, МНОГУ РЕТКО СЕ ТУШИРАЛ И ИМАЛ УЖАСНА ЛИЧНА ХИГИЕНА

Објавено на 12.04.2019 во 18:00:16 часот | Свет

Продолжил да го уредува ВИКИЛИКС иако им ветил на Еквадор дека ќе престане да го прави тоа.

Ретко се туширал, смрдел, корнел.

Редовно правел забави во својата соба со видни холивудски фаци, се конзумирало и дрога.

Трошокот за храна, пијачки и останати намирници достигнал 1 милион фунти.

Го присвоил за свое женското веце.

Бил многу дрзок со персоналот во амбасадата.

Морале да го молат за да се тушира еднаш на 3-4 дена. Смрдеата од неговата соба се ширела низ целата амбасада.

Некои велат дека 7 години живот во затвор без можност да прошета надвор од амбасадата му го нарушило и менталното здравје па почнал да прави и разни непромислени лудачки егзебиции, со што сериозно ги загрижил вработените во амбасадата.

Сето тоа му дошло преку глава на амбасадорот на Еквадор во Лондон па го убедил претседателот Морено конечно да се откачат од кираџијата Џулиан Асанж кој цели седум години живееше во амбасадата во една канцеларија претворена во спална.

Повеќе за ова на ЊУЈОРК ТАЈМС.

 

 

* реклами:

Свет

Македонија