(ВИДЕО) ИЗГЛЕДА АНКЕТИТЕ ЗА ВМРО ДПМНЕ СЕ ПОЛОШИ ОД ШТО МИСЛИМЕ, ВАСЕТО Е МНОГУ НЕРВОЗНО ЌЕ ГО ИЗЕДЕ КАМЕРМАНОТ!

Објавено на 14.04.2019 во 00:49:19 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет