(ВИДЕО) САШЕ ПОЛИТИКО ДО СИЉАНОВСКА: Како не ви е срам да објавите такво видео со кое го исмејувате физичкиот изглед и начинот на говор на Стево Пендаровски?!

Објавено на 14.04.2019 во 17:57:20 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет