ЧЛЕН НА ИЗБОРНИОТ ШТАБ НА СИЉАНОВСКА НАПРАВИ ИНЦИДЕНТ НА ДЕБАТАТА ЗА ЕКОЛОГИЈАТА, СТЕВО ОДБИ ДА И ОДГОВОРИ!

Објавено на 14.04.2019 во 18:12:29 часот | Македонија

При крајот на дебатата за екологија меѓу Блерим, Гордана и Стево, член на изборниот штаб на Сиљановска, Марија Ристеска, направи инцидент.

Таа лажно се престави како еко активист и почна да се расправа со Стево и да му поставува прашања и да го клевети, на што тој и врати дека таа лажно се преставува, дека е член на изборниот штаб на Сиљановска и не е фер така да се злоупотребува дебатата.

На тоа таа призна дека е член на штабот на Сиљановска, но сепак се бунеше дека има право на одговор на критичките прашања, на што Стево реплицираше дека тој не е преставник на владата.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет