БОМБА НА МИЛЕНКО: ВЧЕРАШНИОТ МИТИНГ НА ВМРО ДПМНЕ Е ДОКАЗ ДЕКА ТИЕ СЕ ЛАЖНИ ПАТРИОТИ!!!

Објавено на 14.04.2019 во 20:41:01 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет