СТЕВО НА СИТЕЛ: Им благодарам на политичките лидери кои ме поддржаа, но откако ќе станам претседател нека го избришат мојот мобилен број!

Објавено на 15.04.2019 во 00:18:42 часот | Македонија

- Ако народот ми ја даде честа да бидам претседател, својата работа ќе ја работам според сопствено убедување и знаење, политичките лидери за ништо нема да ги прашувам, само ќе барам од нив да се држат до одредени државни стратешки интереси. Но од нив нема да примам никакви барања или сугестии, слонодно нека го избришат мојот мобилен број ако станам претседател. Многу им благодарам што застанаа зад мене, но тоа треба уште сега да си го знаат.

Стево на Сител.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет