(ВИДЕО) НАЈГОЛЕМИОТ КОМПЛИМЕНТ ДО ВЛАСТА НА ЗАЕВ СТИГНА ОД КУРТОНОТ ВАСКО ЕФТОВ: Очаен што не може да најде асален скандал, куртон Хефталица ја враќа темата на мигрантите од Сирија кои ќе ја уништат МАЌЕДОЊА?!?!

Објавено на 15.04.2019 во 00:21:36 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет