БЛЕРИМ РЕКА ЛАЖЕ ВО КАМПАЊАТА ПОВЕЌЕ И ОД СИЉАНОВСКА: Досега вети дека ќе формира едно 10 комисии, мини влада од 100 експерти во кабинетот на Водно!

Објавено на 15.04.2019 во 14:17:38 часот | Македонија

За секое прашање кое ќе му го постават новинарите на Блерим Река он одговара со ист одговор - ЌЕ ФОРМИРАМ КОМИСИЈА ЗА ТОА!

Досега вети дека ќе формира комисија за енергетика, екологија, родова застапеност, комисија за меѓуетничка застапеност, комисија за ОНА, судска комисија, бизнис комисија, НЕТО комисија, ЕУ комисија, социјална комисија итн итн...

Со ветувањата отиде дотаму што вети дека ќе ја употреби АРМ во лов на загадувачи и криумчари на граница со отпад?!?! А АРМ не ја чува границата веќе десет години, за тоа е задолжена гранична полиција?!?!

Со овие блесави ветувања, Река ја надминува и Сиљановска која пак ветува дека ќе го поништи договорот со Преспа без да го наруши процесот за влез во НАТО?!?!

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет