СИЉАНОВСКА ГИ ШОКИРАШЕ ВМРОВЦИТЕ: ЌЕ СЕ БОРАМ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА ГЕЈ БРАК!

Објавено на 15.04.2019 во 14:32:17 часот | Македонија

- Јас сум закоравен либерал и ќе се борам за легализација на геј брак, можеби тоа прашање треба да го поставиме и на референдум како во Хрватска.

Сиљановска ги шокираше ВМРОНИТЕ на радио Канал 77.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет