КАКВА БЕДНА ПЕРФИДНА ЖЕНА: ПРАШАНА ЗА АМНЕСТИЈАТА НА ИВАНОВ КОЈА ЈА ПОКРЕНА ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА, СИЉАНОВСКА ПОЛА СААТ ВРТЕШЕ КАКО КИША ОКОЛУ КРАГУЕВАЦ!

Објавено на 15.04.2019 во 14:40:38 часот | Македонија

Прашана во интервјуто на Канал 77 за амнестијата на Иванов која ја почна Шарена Револуција, Сиљановска едно пола саат мумлаше и мрчеше, вртеше како киша околу Крагуевац и на крај одби да го осуди тој чин.

Те Хорхе имал право, те уставен суд требало да се изјасни, те Заев бил помилуван од Бранко, те Муковски ги отвотрил вратите дрн дрн и на крај не знаеме дали она е за или против амнестијата на Иванов која ја започна Шарена Револуција?!?!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет