АВАЛОН ПРОДУКЦИЈА: Билетите за концертот на Lenny Kravitz од денес може да ги набавите и на нашето продажно место во Skopje City Mall

Објавено на 15.04.2019 во 15:00:50 часот | Македонија

Билетите за концертот на Lenny Kravitz од денес може да ги набавите и на нашето продажно место во Skopje City Mall 

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет