ОВА НЕ Е ПАРИЗ, ОВА Е ГАЗА КАДЕ ИЗРАЕЛ ФРЛА БОМБИ ОД 800 КИЛА ВО ЦИВИЛНИ КВАРТОВИ!

Објавено на 16.04.2019 во 15:37:51 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Свет

Македонија