(ВИДЕО) Со инвестиција вредна 20,4 милиони евра, за реконструкција на филтрите на РЕК Битола, преземаме сериозни чекори кон заштита на животната средина во пелагонискиот регион

Објавено на 17.04.2019 во 23:57:43 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет