ИМА НЕШТО ПСИХОПАТСКО ВО ГОРДАНА СИЉАНОВСКА, ЖЕНАТА Е РАСИПАНО ЗЛОБНО ЧОЕЧЕ, БАШ ПОРАДИ ТАКВИ ГРУЈО 12 ГОДИНИ УСПЕВАШЕ ДА ЈА ДРЖИ ЗЕМЈАВА ЗАРОБЕНА!!!

Објавено на 19.04.2019 во 23:05:53 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Чудна е душата  на Сиљановска. Чуден човек е оваа жена.

Има нешто многу расипано и гадно во оваа жена, оваа жена е толку гадна и злобна дури до ниво на психопат.

Нивоата на злоба кај оваа жена се повеќе слојни.

Прво она како интелектуалец молчеше за време на режимот кога земјава се газеше, цепеше, пљачкаше, уништуваше...

Потоа откако со судни маки успеавме да го срушиме тој проклет режим, она се обидува да го рехабилитира и да ни го враќа?!?!

Па со таа цел ни се кикоти во тв дебативе, се прави наудрена, се користи со национализам, се прави удрена со мокра чорапа...

Притоа како најсилно оружје во службата на мафијата и злото се користи со својот авторитет кој го рента, јава на него како на коњ.

Гадна гадна одвратна жена. Само психопат може да е толку интелигентен и учен и пак да го избере злото и мафијата за да им служи и да им помага!

ИЗРОД! МОНСТРУМ!

Поради вакви чудовишта и психопати, режимите се можни, злото успева за миг да победи поради ваквите чудовишта како Сиљановска!

Целиот морален компас на Сиљановска е изместен и забеган. За сите клучни злодела и точки од македонската историја она е на погрешната страна.

За битката на СЈО со мафијата, она е на страна на мафијата.

За 27-ми април, она навива на Игор Југ, Ќосето и Дурло.

За 12-те години режим она навива за Грујо.

За 2001-ва она навива за Јохан.

Никој не ја праша за втора светска војна за кого навива...

Бесрамното беагање од интервјуа, тоа немање на малку чест...

Нарачката на валканите спотови против Пендаровски, а потоа плачење дека некој ја навредил, тоа е злоба и расипаност до коска брате мили...

Што ли се десило во животот на оваа жена за вака да се понаша психопатски, или пак родена е таква?

Многу повеќе ја ценев оваа жена на почетокот на кампањата отколку сега. Особено ме шокираше нејзиното интервју со Васко Попетрески, тоа беше нешто страхотно.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Колумни

Македонија