Утре очекувам Стево да добие 500 илјади, Гордана 300 илјади а Блерим Река 100 илјади гласови!

Објавено на 20.04.2019 во 23:15:02 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Мојата прогноза за утре е следна:

Стево 500 000 гласови

Гордана 300 000 гласови

Река 100 000 гласови.

Сите ме прашуваат што прогнозирам, ете ова е мојата прогноза.

Да видиме дали ќе помогнам, утре во 19 часот ќе знаеме.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Колумни

Македонија