(ВИДЕО) Поставен пејсмејкер кај 5 месечно бебе од 4.5 килограми во Zan Mitrev Clinic

Објавено на 25.04.2019 во 00:41:45 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет