Грев ми е за женава. Ја возат ко крпа на џогер да им ги чисти срањата од нивното 11 годишно владеење.

Објавено на 25.04.2019 во 20:43:13 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет