(ВИДЕО) КОМИЧНО ИНТЕРВЈУ НА КУРТОН ЕФТОВ СО ПЕНЗИОНИРАН ХРВАТСКИ ГЕНЕРАЛ: Западот сакал да ја подели Македонија со тоа што ја носи во НАТО?!?!?!

Објавено на 29.04.2019 во 12:12:38 часот | Македонија

Пензиониран хрватски генерал со многу смешно име Домазет Лошо, тврди дека западот и власта во Македонија сакаат да ја разделат земјата со тоа што ја носат во НАТО и ЕУ?!?!

Па треба да си ментално зарибан за да паднеш на овие фори, колку треба да си ретард за да поверуваш во овие будалаштини...

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет