МАРЈАН НЕНОВ ОД ЛЕВИЦА: Професорке Сиљановска, како само ви успева да се опкружите со сиот олош во државата?!?!

Објавено на 29.04.2019 во 21:51:34 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет