МОНСТРУМИ: НАШИНЦИ ОД АВСТРАЛИЈА, ПРИВРЗАНИЦИ НА ВМРО ДПМНЕ СЕ ИСМЕЈУВААТ СО РАСЦЕПЕНАТА ГЛАВА НА РАДМИЛА ШЕЌЕРИНСКА!

Објавено на 29.04.2019 во 22:06:21 часот | Македонија

Копилето се вика Александар Илијоски и е од Сиднеј каде замислете има завршено и факултет?!?!

 

 

* реклами:

Македонија

Свет