ХЕРОИНА НА ДЕНОТ: ПРATЕНИЧКА ОД ЗЕЛЕНИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА ДРЖИ ГОВОР ВО ПАРЛАМЕНТОТ ДОДЕКА ГО ДОИ СВОЕТО БЕБЕ

Објавено на 30.04.2019 во 10:32:08 часот | Свет

Лариса Ватерс се прослави во светски рамки поради храброста да го дои своето бебе додека работи во парламентот на Австралија.

 

 

* реклами:

Свет

Македонија